Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:By courtesy of the Collège des Bernardins/mk

< Template:By courtesy of the Collège des Bernardins
Collège des Bernardins
Овој документ е направен благодарение на Барнарденскиот колегијат (Collège des Bernardins) со поддршка од Викимедија Франција.

English | Français | Македонски | +/−

Wikimédia France
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{By courtesy of the Collège des Bernardins}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{By courtesy of the Collège des Bernardins}} instead!