Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:COTA-image/mk

< Template:COTA-image
Toronto Flag.svg
Оваа слика е преземена од Градскиот архив на Торонто.
Оваа не е ознака за авторски права. Покрај шаблонов се бара да приложите и изнака за лиценца. Повеќе информации ќе најдете на Commons:Лиценцирање.

Deutsch | English | suomi | français | magyar | македонски | Nederlands | português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{COTA-image}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{COTA-image}} instead!