Last modified on 17 November 2013, at 18:11

Template:Category for discussion/mk

Nuvola apps tree question.svg Оваа категорија е предмет на расправа согласно соодветните правила. Ова не значи бришење на страниците и податотеките во категоријата. Тие едноставно ќе се прекатегоризираат.

Искажете ги вашите мислења на [[Commons:Categories for discussion/{{{3}}}/{{{2}}}/Category:Category for discussion/mk|делот за оваа категорија]] на страницата „Расправи за категории“.

Please do not empty the category or remove this notice while the discussion is in progress.

Откако ќе ја зачувате категоријава со {{subst:Cfd}}, послужете се со оваа врска за да ја почнете расправата.


Català | Deutsch | English | Español | Suomi | Français | Italiano | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Polski | Português | Русский | Svenska | 中文(香港)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Category for discussion}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Category for discussion}} instead!