Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Check categories/mk

< Template:Check categories

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Check categories}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Check categories}} instead!