Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Children's Museum of Indianapolis-license/mk

< Template:Children's Museum of Indianapolis-license
The Childrens Museum of Indianapolis Welcome Center.jpg
Оваа слика е преземена од Детскиот музеј во Индијанаполис како дел од редовна проект за соработка. Експонатот на сликата е дел од постојаната збирка на Детскиот музеј на Индијанаполис.

English | français | македонски | русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Children's Museum of Indianapolis-license}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Children's Museum of Indianapolis-license}} instead!