Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Copie/mk

< Template:Copie
Copie.png
Ова дело е обележано како Copie, што значи дека праводржецот на делово дозволува негова редистрибуција, умножување, изведени дела и комерцијална употреба. Наведувањето е незадолжително.
Повеќе информации ќе најдете тука и тука.

English | Français | Italiano | Македонски | Português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Copie}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Copie}} instead!