Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Copyrighted free use/mk

< Template:Copyrighted free use
Green copyright.svg
Праводржецот на ова дело дозволува делото да го користи секој, за било каква намена, вклучувајќи неограничено распространување, комерцијална употреба и негово менување.

Напомена:
Доколку сликата бара припишување, ставете го {{Attribution}} наместо овој шаблон

Доколку ова е ваше сопствено дело, ставете го {{PD-self}} наместо овој шаблон.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Copyrighted free use}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Copyrighted free use}} instead!