Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Created with CorelDRAW/mk

< Template:Created with CorelDRAW
Оваа слика со векторска графика е изработена со CorelDRAW

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Created with CorelDRAW}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Created with CorelDRAW}} instead!