Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Created with Photoshop Photomerge/mk

< Template:Created with Photoshop Photomerge
Оваа панорамска слика е изработена со Photoshop-овата алатка „Photomerge“(Пришиените (споените) слики може да се разликуваат од стварноста.)