Template:Cultural Heritage Kosovo/mk

Coat of arms of Kosovo.svg
Ова е слика од споменик на културата на Косово со назнака:
Unknown
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Cultural Heritage Kosovo}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Cultural Heritage Kosovo}} instead!