Template:DjVu/mk

< Template:DjVu
DjVu-logo.svg Оваа податотека е во форматот DjVu, предвиден за отсликани страници, особено со текст и едноставни цртежи.

Можете да ја прегледате тука, а ако документот содржи повеќе страници, тогаш листајте ги со копчињата десно.

Исто така податотекава можете да ја листате и на вашиот прелистувач со соодветен приклучок/додаток, или со програм за прелистување на DjVu. Во тој случај изберете погоден програм од овој список. Повеќе информации ќе најдете на Help:DjVu.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{DjVu}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{DjVu}} instead!