Open main menu

Čeština | Deutsch | English | Español | Suomi | Français | עברית | Magyar | Italiano | 日本語 | Македонски | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk bokmål | Polski | Português | Português do Brasil | Русский | Svenska | Українська | +/−


Nuvola apps important.svg
Здраво! Дадено ми е на знаење дека имате отстрането предупредување за недоволно информации за извор на слика и/или недоволно информации за условите на лиценцата. Меѓутоа се чини дека овие информации сè уште недостасуваат и затоа го вратив предупредувањето. Наведете ги бараните информации или пак, ако сметате дека сте навеле сè што треба, ставете ја на страницата барања за бришење за да не биде автоматски избришана. Ви благодарам.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Dont remove nsd or nld}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dont remove nsd or nld}} instead!