Open main menu

Deutsch | English | Español | Suomi | Français | Galego | עברית | Magyar | 日本語 | Македонски | Plattdüütsch | Nederlands | Polski | Português | Русский | Svenska | Українська | +/−


Nuvola apps important.svg
Не отстранувајте ги ознаките за брзо бришење од вашите подигнати слики. Доколку сметате дека сликата не заслужува да биде избришана, тогаш искажете се на нејзината страница за разговор. Потоа администраторите ќе го разгледаат вашето излагање пред да одлучат што да прават со сликата. Ви благодариме.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Dont remove speedy}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dont remove speedy}} instead!