Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Dont upload Wikipedia thumbnails/mk

< Template:Dont upload Wikipedia thumbnails

Deutsch | Deutsch (Sie-Form) | English | Español | Suomi | Français | Magyar | 日本語 | Македонски | Plattdüütsch | Nederlands | Português | Русский | Svenska | +/−


Dialog-warning.svg Благодариме што подигнавте слики од Википедија на Ризницата. Меѓутоа, податотеката која ја подигнавте, [[:{{{1}}}]] е намалена верзија на онаа на Википедија. Ве молиме преподигнете ја полната, голема верзија на сликата. Потоа можете да ја означите малата верзија со ознаката {{duplicate}} за истата да биде избришана.

Препорачуваме да употребите алатката CommonsHelper за да ставите правилен опис на сликата и ознаки за лиценца. Ви благодариме,

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Dont upload Wikipedia thumbnails}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dont upload Wikipedia thumbnails}} instead!