Open main menu
This page is a translated version of a page Template:EPL/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:EPL/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Deutsch • ‎English • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎kurdî • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎македонски • ‎українська • ‎العربية • ‎فارسی • ‎中文
An eclipse
EPL
Дадена е дозвола за умножување, распространување и/или менување на овој документ според условите на Јавната лиценца на Еклипс (Eclipse Public License), објавена од Фондацијата Еклипс; Примерок од лиценцата ќе најдете во заглавието со наслов „Текст на Јавната лиценца на Еклипс“.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{EPL}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{EPL}} instead!