Open main menu
Fan art
Това е произведение на фен изкуство, а именно неразрешен художествено представяне на елементи или символи в оригинално произведение на фантастика като на филм, телевизионно шоу, компютърна игра или комикс / графичен роман. Смята се, да не нарушава авторски права, притежавани от собственика на правата в работата на фантастика, но повторна употреба на този файл може да бъде предмет на правни ограничения в някои юрисдикции. По-специално, собственик на правата може да има защита на търговската марка, и може също така да бъде в състояние да предотврати някои видове повторно използване на законите на злоупотреба и/или нелоялна конкуренция.
  • За подробности за това кога може да се използва този етикет, вижте Commons:Fan art.

Преди да използвате този материал, моля уверете се, че имате свободата да го направят по силата на законите, които се прилагат при обстоятелствата си предназначение. Вие носите отговорност за гарантиране, че не нарушава законните права на някой друг. Вижте ни общ отказ от отговорност.

Това е информационен етикет и без етикет за лицензиране. Един нормален етикет за авторско право се изисква, както добре.
ВНИМАНИЕ: Моля, не използвайте този шаблон директно! Той е само превод. Използвайте шаблон {{Fan art}}.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Fan art}} instead!