Open main menu
This page is a translated version of a page Template:Flickr-no known copyright restrictions/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:Flickr-no known copyright restrictions/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎galego • ‎italiano • ‎magyar • ‎português • ‎português do Brasil • ‎sicilianu • ‎slovenščina • ‎македонски • ‎русский • ‎українська • ‎العربية • ‎فارسی • ‎മലയാളം • ‎中文 • ‎日本語
Оваа слика е преземена од Ризницата на Flickr. Таму, организацијата за подигање ѝ ја дала ознаката без познати ограничувања за авторски права бидејќи за неа важи едно или повеќе од следниве:
  1. Авторските права се јавнодоменски бидејќи се истечени;
  2. Авторските права се предадени во јавниот домен од други причини, непридржување кон потребните формалности и услови;
  3. Установата е сопственик на авторските права, но не е заинтересирана да ја контролира употребата на сликата; или
  4. Установата има достатно законско право да овласти некого да го користи делото без ограничувања.

Повеќе информации ќе најдете на https://flickr.com/commons/usage/


Покрај ова, на сликата додајте ѝ ознаки за авторски права доколку може да се утврдат поконкретни информации за авторскиот правен статус. Повеќе за ова на страницата Commons:Лиценцирање.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Flickr-no known copyright restrictions}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Flickr-no known copyright restrictions}} instead!