Template:Geograph/mk

< Template:Geograph
British Isles all.svg Оваа слика е преземена од збирката на проектот „Географ“. Погледајте ја страницата на оваа фотографија на страницата на Географ за контактните податоци на фотографот. Сопственик на авторските права за оваа слика е {{{2}}} и истата е лиценцирана за употреба со лиценцата Creative Commons Наведи извор-Сподели под исти услови 2.0.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Geograph}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Geograph}} instead!