Open main menu
This page is a translated version of a page Template:Getty Research Institute-no known copyright restrictions/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:Getty Research Institute-no known copyright restrictions/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
English • ‎español • ‎français • ‎polski • ‎português • ‎македонски • ‎українська • ‎العربية
Сликава е преземена од Програмата за отворена содржина на Истражувачкиот институт „Гети“ каде не постојат познати правни ограничувања:
Сликите од отворената содржина се дигитални заменици на уметничките дела во збирките на „Гети“ и се во јавна сопственост, на кои ги имаме сите права или во врска со кои немаме сознанија за било какви правни ограничувања.

Иако Истражниот институт „Гети“ не може да даде неприкосновена гаранција за авторскоправниот статус на дадена слика, „Сликите од отворената содржина можат да се користат за било каква цел без дозвола од Гети.“

Повеќе информации ќе најдете на http://www.getty.edu/about/opencontent.html.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Getty Research Institute-no known copyright restrictions}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Getty Research Institute-no known copyright restrictions}} instead!