Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Graphic Lab/mk

< Template:Graphic Lab
Graphic Lab Оваа ја подобрија или создадоа викиграфичари од Графичката лабораторија (en). Можете да предложите слики за чистење, подобрување, создавање или превод.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Graphic Lab}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Graphic Lab}} instead!