Open main menu
Stop x nuvola.svg

Оваа сметка (Imposter/mk) е трајно блокирана од уредување на Ризницата, бидејќи е создадена со единствена цел лажно да се претставува како корисникот [[User:{{{1}}}|{{{1}}}]] или да врши напади врз него. Видете го дневникот на блокирања.


বাংলা | Čeština | Deutsch | English | Español | Suomi | Français | עברית | हिन्दी | Magyar | Italiano | 日本語 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Português | Русский | Simple English | Svenska | Українська | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Imposter}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Imposter}} instead!