Open main menu
Public domain
Kjo figurë është nënë licencën public domain sepse ishte pjesë e Enciklopedisë Hebrenjve (1901-1906). Afati i drejtave të autorit për këtë libër ka skaduar dhe kjo figurë gjendet në Domain publik.

Flag of Argentina
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{JewishEncyclopedia}} instead!