Template:LicenseReview/mk

Telif inceleme.svg
Оваа податотека, првично објавена на надворешно мрежно место, сè уште не е прегледана од администратор or прегледувач за да се потврди веродостојноста на горенаведената лиценца. Повеќе напатствија ќе добиете на Категорија:Потребна проверка на лиценците.