Снимка на денот Оваа податотека е избрана за снимка на денот за {{{day}}} февруари {{{year}}}. Нејзиниот опис гласи:
English: {{Motd/{{{year}}}-{{{month}}}-{{{day}}} (en)}}

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Media of the day}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Media of the day}} instead!