Open main menu
Ландирање на Dragon на ракетата SpaceX Falcon 9 капсулата во Здружениот пробен лет 2 и 3 на COTS . Лансирањето е извршено од воздухопловната станица Кејп Карневал, Флорида на 22 мај 2012 во 07:44:33 UTC

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages: