Template:Motd/2017-03-01 (mk)

Снимка од подводна роботска камера за истражување на морското дно на бродот „Океанос експлорер“ во Мексиканскиот Залив.

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages: