Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:PD-1923/mk

< Template:PD-1923
Public domain
Ова дело е во јавна сопственост во САД бидејќи е издадено пред 1 јануари 1923 г.

Dialog-warning.svg
Делата во јавна сопственост мораат да бидат со истечени авторски права како во САД, така и во изворната земја на делото за да можат да бидат на Ризницата. Ако делото не е од САД, тогаш податотеката мора да има дополнителна ознака за авторски права која го назначува нејзиниот статус во изворната земја.
Note
Main part of the message is translated at {{PD-1923-text}}, so it can be shared with other templates.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-1923}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-1923}} instead!