Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:PD-1996/mk

< Template:PD-1996
Public domain Ова дело е во јавна сопственост во САД бидејќи
  1. било првично објавено вон Соединетите Држави (и не било објавено во САД во рок од 30 дена) и
  2. било првично објавено пред 1978 г. без да се придржува кон формалностите за авторски права на САД или пак по 1978 г. без истакнати авторски права и
  3. било во јавна сопственост во матичната земја на денот на URAA (1 јануари 1996 г. за највеќето земји).

Dialog-warning.svg For background information, see the explanations on неамерикански авторски права.
Напомена: Имајте предвид дека оваа ознака не треба да се користи за аудиоснимки.

Note
Main part of the message is translated at {{PD-1996-text}}, so it can be shared with other templates.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-1996}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-1996}} instead!