Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:PD-US-not renewed/mk

< Template:PD-US-not renewed
Public domain Ова дело е во јавна сопственост бидејќи е објавено во САД помеѓу 1923 и 1963 г. со истакнати авторски права, и авторските права не биле обновени. Освен ако авторот has been dead for several years, делото не е во јавна сопственост во земјите што не го применуваат правилото на пократок рок за американски дела: Канада, Кина (без Хонгконг и Макао), Германија, Мексико, Швајцарија и други земји со поединечни договори. Погледајте ја оваа страница за повеќе подробности.

Deutsch | English | español | français | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | português | português do Brasil | русский | українська | 中文(台灣)‎ | +/−

Flag of the United States

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-US-not renewed}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-US-not renewed}} instead!