Public domain
Оваа слика содржи високорезолутивни дигитални топографски податоци од Шатлската радарска топографска мисија (SRTM) на НАСА од JPL-Caltech [1]. Ваквиот материјал е во јавна сопственост

NASA shuttle
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-USGov-NASA-SRTM}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-NASA-SRTM}} instead!