Template:PD-USGov-Treasury/mk

Public domain
Оваа слика е дело на вработен во Министерството за финансии на САД, направено во теков на зивршувањето на службените должности. Како дело на федералната влада на САД, сликата е во јавна сопственост.

US Treasury seal
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-USGov-Treasury}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-Treasury}} instead!