Open main menu
Public domain
Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи е преземена од „Глас на Америка“ - официјалната надворешна радио и ТВ служба на Федералната влада на САД.

Услови на употреба (информации за авторските права).


Напомена: „Глас на Америка“ преобјавува репортажи и вести од агенциите Асошиејтед Прес, Франс-Прес и други. Овие агенции не се во јавна сопственост. Проверувајте го авторството на сликите.
Logo of the VOA
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-VOA}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-VOA}} instead!