Public domain
Оваа слика е дело на лице вработено во Управата за работен напредок на САД направено како дел од неговите службени должности. Како дело на Сојузната влада на САД, сликава е во јавна сопственост (17 U.S.C. §§ 101 и 105).

English | français | македонски | +/−

USA work program.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-USGov-WPA}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-WPA}} instead!