Open main menu

Template:PD-anon-1923/mk

< Template:PD-anon-1923
Public domain
Ова дело е објавено пред 1 јануари, 1923 и е анонимно или псевдонимно бидејќи авторот е непознат. Делото е во јавна сопственост во САД и во сите земји и региони каде заштитата на анонимни и псевдонимни дела трае 95 години по издавањето или помалку.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-anon-1923}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-anon-1923}} instead!