Template:Photo Information/mk

Модел
Режим
Брзина на затворач
Бленда
Надоместок на изложеноста
Брзина (ISO)
Објектив
Жаришно растојание
Жаришно растојание (екв. 35 мм)
Филтри
Блиц
Поддршка
Филм
Развивач
Опт. читач
Белешки
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Photo Information}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Photo Information}} instead!