Open main menu
Црвени Стрели, акробатската ескадрила на британското Кралско воздухопловство лета во формација на манифестацијата „Радомски аеромитинг 2009“.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Црвени Стрели, акробатската ескадрила на британското Кралско воздухопловство лета во формација на манифестацијата „Радомски аеромитинг 2009“.

Descriptions in other languages: