Open main menu
Отсјај на „Дворецот на џунглата“ во зоолошката градина во Хановер, со мандаринска патка како плови.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Отсјај на „Дворецот на џунглата“ во зоолошката градина во Хановер, со мандаринска патка како плови.

Descriptions in other languages: