Open main menu
„Летна разонода“ (1886) од Андерс Цорн - највредната слика во Шведска

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

„Летна разонода“ (1886) од Андерс Цорн - највредната слика во Шведска

Descriptions in other languages: