Open main menu
Unsur kimia bismut dina bentuk kristal sintétik. Kelir warna-warni dihasilkeun tina oksidasi lapisan ipis sisi luarna. Pikeun babandingan, di katuhueunana kubus 1 cm3 bismut murni 99,99%.

This is the Sundanese translation of the Picture of the day description page from .

Unsur kimia bismut dina bentuk kristal sintétik. Kelir warna-warni dihasilkeun tina oksidasi lapisan ipis sisi luarna. Pikeun babandingan, di katuhueunana kubus 1 cm3 bismut murni 99,99%.

Descriptions in other languages: