Open main menu
Гранка од костен во есен. Парк Зентмаринг. Минстер, Северна Рајна-Вестфалија, Германија.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

Гранка од костен во есен. Парк Зентмаринг. Минстер, Северна Рајна-Вестфалија, Германија.

Descriptions in other languages: