Open main menu
„Крилја“ — скулптура на Даниел Либескинд поставена пред седиштето на „Сименс“ во Минхен.

This is the Macedonian translation of the Picture of the day description page from .

„Крилја“ — скулптура на Даниел Либескинд поставена пред седиштето на „Сименс“ во Минхен.

Descriptions in other languages: