Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:Retired/mk

< Template:Retired
Information icon.svg
Овој корисник по своја желба повеќе не е активен на Викимедија Ризницата.
Ова воопшто не значи дека се работи за некакво кршење на правилата на Викимедија.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Retired}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Retired}} instead!