Template:Retouched picture/mk

Applications-graphics.svg Ова е ретуширана слика, што значи дека е дигитално променета (обработена) од изворната верзија. Обработки: {{{1}}}.

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Retouched picture}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Retouched picture}} instead!