Open main menu
Refresh file.svg
Оваа податотека е заменета со податотеката [[:{{{1}}}]]. Се препорачува да ја користите другата податотека. Имајте предвид дека бришењето на заменети слики не е дозволено.
[[|100x100px|border|new file]]
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Superseded}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Superseded}} instead!