Open main menu

Wikimedia Commons β

Template:United Nations Photo Library License/mk

< Template:United Nations Photo Library License
United Nations Photo Library Оваа податотека е преземена од Фототеката на ООН како дел од заедничкиот проект за соработка.

dansk | English | français | македонски | português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{United Nations Photo Library License}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{United Nations Photo Library License}} instead!