Open main menu
Wiki Loves Earth 2018
Mirë se vini në konkursin Wiki Loves Earth!
Ky është ekperti i ngarkimit të fotove për objektet dhe zonat e mbrojtura natyrore .
Wikipedia logo
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Upload campaign header Wiki Loves Earth during}} instead!