Open main menu

Template:Upload campaign header Wiki Loves Earth finished/mk

WLE Austria Logo (transparent).svg „Вики ја сака Земјата 2019“ заврши.
Сè уште можете да подигате слики, но тие нема да бидат дел од натпреварот.
Checkered flags-fr.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Upload campaign header Wiki Loves Earth finished}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Upload campaign header Wiki Loves Earth finished}} instead!