Open main menu
LUSITANA WLM 2011 d.svg Wiki Loves Monuments 2019 në Shqipëri dhe Kosovë ende nuk ka filluar.
Wiki Loves Monuments do të fillojë më 1 shtator. Ju mund t'i ngarkoni fotot edhe tani, por ato nuk do të jenë pjesë e garës.
Modern clock chris kemps 01.svg
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Upload campaign header Wiki Loves Monuments August}} instead!