Open main menu

Faleminderit që morët pjesë në Wiki Loves Monuments.
Vullnetarët e Wikipedias do t'i shtojnë fotot në artikujt dhe listat përkatëse.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Upload campaign use Wiki Loves Monuments}} instead!