A continuació la publicaràs en 3 passos al repositori multimèdia Wikimedia Commons, la carregaràs, escolliràs la llicència i en faràs la descripció. És important posar-hi tota la informació necessària.
Llicència
Escull una llicència lliure que permeti qualsevol ús i també la creació d'obres derivades.
Recomanem la CC-by-sa que garanteix que si es reutilitza o adapta s'haurà de mantenir lliure.
Descripció
Fes una descripció acurada del contingut del fitxer. Consulta a les persones que t'assessoren. Posa informació del contingut del gràfic i, si és necessari, també d'aspectes rellevants sobre com s'ha produït o qui t'ha assessorat.
Tradueix la descripció (o demana a algú que ho faci) a tantes llengües com sigui possible.
Escola
Posa el nom de la teva escola o centre educatiu a la casella corresponent.
El nom ha de ser tal i com està escrit al títol de la pàgina de l'escola a Commons, sinó no estarà ben enllaçat.
Wikimedia
Segurament participes a wikiArS a través de la col·laboració de la teva escola amb una organització de Wikimedia (Chapter local, Organització Temàtica, Grup d'Usuaris, ...). Posa un enllaç a la pàgina d'aquesta organització a la casella corresponent.
Fitxers font?
Com has creat la imatge? Has fet servir un programa de gràfics com Blender, Gimp, Inkscape...? Té un format propi d'edició diferent del format de publicació? Hi ha una casella específica per enllaçar amb el fitxer font, així qui vulgui crear una obra derivada podrà partir del que tu has fet.
Si Commons no admet el format nadiu potser pots penjar-lo al wiki CommonsArchive.org o en un altre repositori i enllaçar-lo.
Obra derivada?
És una modificació o adaptació d'una obra lliure? Utilitza o integra altres obres lliures? Si és així has d'indicar-ho i enllaçar les obres de les quals deriva.
La llicència que escullis ha de ser compatible amb les de les obres originals.